پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۲:۱۰

صفی پور:

شاعران از ارکان اصلی گسترش فرهنگ محسوب می شوند

شاعران از ارکان اصلی گسترش فرهنگ محسوب می شوند

تبریز - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: شاعران از ارکان اصلی گسترش فرهنگ محسوب می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر صفی پور پنج شنبه در همایش علمی پژوهشی استاد شهریار و قرآن در تبریز اظهار داشت: اصحاب فرهنگ و ادب همواره آثار ماندگاری خلق کرده‌‌اند و در این میان بزرگانی چون استاد شهریار  در برهه‌های مختلف به تبیین ابعاد مختلف انقلاب اسلامی ایران پرداخته و همواره با زبان مردم و از زبان مردم سخن گفته‌ است.

وی ادامه داد: شعرای متعهد در تمامی اعصار به وظیفه‌ی خود عمل کرده و در آگاه‌سازی مردم و تنویر افکار و همچنین تربیت معنوی و اجتماعی آنان نقش بسزایی داشته اند.

صفی پور با اشاره به اینکه شعر از ارکان اصلی بسط و گسترش فرهنگ است، گفت: شاعران به عنوان پیشتازان این عرصه رسالت سنگینی بر عهده دارند و شعرای متعهد و ارزش مدار همواره آثار قابل تقدیر و شایسته ای را در حوزه ارزش های اسلامی و قرآنی خلق کرده‌اند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ادامه داد: پیام قرآن از طرق مختلف به گوش جهانیان رسیده اما شاعران در این میان نقش ویژه و برجسته‌ای داشته و با ابزار تاثیرگذار کلام و سحر سخن، گامهای بلندی در جهت ترویج فرهنگ قرآنی برداشته‌اند.

وی با اشاره به برگزاری سه برنامه ی مهم با محوریت استاد شهریار در طول سال ۹۳ گفت: در ابتدای سال برگزاری جشنواره فرهنگی هنری "یک روز باحیدربابای شهریار" در روستای خشکناب، در شهریورماه برگزاری همایش بین المللی استاد شهریار همزمان با سالروز شعر و ادب و در اسفندماه نیز برگزاری همایش ملی شهریار و قرآن نشان دهنده ی ارج گذاری ایرانیان به تلاشهای ادبی و ارزشی استاد شهریار است.

صفی پور افزود: ارج گذاشتن به شعرایی که در راه پیشرفت و اعتلای فرهنگ و هنر متعالی و ارزش مدار دلسوزانه تلاش می کنند امری لازم و ضروری بوده و این همایش نیز با همین رویکرد برگزار شده است.

براساس این گزارش همایش علمی و پژوهشی استاد شهریار و قرآن با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، موسسه تحقیقاتی علوم اسلامی و انسانی دانشگاه تبریز، دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان و بنیاد شهریار در مجتمع فرهنگ هنری ۲۹ بهمن تبریز برگزار شد.

کد خبر 2507134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha